2 mar. 2011

Carta al lector


En resposta a la carta apareguda a La Vanguardia el passat dia 27 de febrer i enviada per Anna Gilabert, hem de dir que des de la Candidatura ECOM - M. José Vázquez estem totalment d'acord amb el seu raonament. Efectivament, l'accessibilitat a comerços, bars, restaurants... està molt mal resolta a la nostra ciutat.

Aquesta situació és conseqüència del que estipulava la Llei de l'any 1991, atès que aquesta normativa era benevolent amb tot el que constitueix edificació privada d'ús públic. La Llei marcava clarament la necessitat de fer accessibles els edificis i establiments públics (és a dir, de l'Administració) però no era tan estricte amb la titularitat privada.

Si bé la modificació de la Llei no és competència de l'Ajuntament, des de la Candidatura (tal i com indiquem en el Programa electoral) manifestem la voluntat de treballar per "Aprovar un nou Pla d'Accessibilitat a partir de la revisió de l'execució de l'anterior Pla". Aquesta revisió haurà de contemplar per força aspectes que no estan resolts estiguin o no contemplats en la Llei.

L'accessibilitat als establiments privats d'ús públic serà, doncs, un dels nostres cavalls de batalla!

No hay comentarios:

Publicar un comentario