12 mar. 2011

Vot per correu

El període de votació per correu ha arribat al seu equador. Si preveus que el dia 2 d’abril no podràs anar a votar, és important que avancis el teu vot per correu. Cada vot suma i no en podem perdre cap.

Per fer-ho, has de portar el sobre blanc amb franqueig pagat a una oficina de correus. A dins, hi has de posar: el sobre de color sèpia amb la papereta de vot i les cinc creus marcades (òbviament, des d’aquí et demanem el vot pels 5 candidats/es d’ECOM); la fotocòpia del DNI i l’acreditació per votar que t’ha facilitat l’IMD (és un paperet de color verd). És molt fàcil, només has de trobar un moment per dedicar-hi.

Si vius a Barcelona i ets una persona amb discapacitat tens dret a votar a les Eleccions de l’IMD. Si, compleixes aquests requisits i no has rebut informació per correu pot ser que no estiguis inscrit/a al cens de l’IMD. Com pots solucionar-ho?

Contacta amb ECOM i t’informarem dels passos que has de seguir, o bé desplaça’t a l’IMD (c. València, 344) de 9 a 14 hores i també t’informaran.

Exerceix el teu dret a vot. Ens hi juguem molt!

No hay comentarios:

Publicar un comentario