14 mar. 2011

Porta a porta a l'Hospitalet

Després d’intenses negociacions i accions de pressió la Federació ECOM, conjuntament amb les seves associacions federades de l'Hospitalet, han aconseguit que l’Ajuntament de l'Hospitalet, torni a posar en funcionament el Servei de Transport Porta a Porta esporàdic.

L’esmentat servei, s’havia suprimit de forma injustificada el passat dia 28 de gener. Des d’aquell moment, el treball conjunt d’ECOM i les seves entitats ha anat encaminat a recuperar els drets que les persones amb discapacitat de l’Hospitalet havien perdut d’un dia per l’altre. El servei es va tornar a posar en funcionament el dia 10 de març després del pols mantingut amb l’alcaldessa, Núria Marín, durant un debat amb entitats i veïns.

El diari El Periódico va publicar la notícia el dia 10 de març i resumia els fets en el següent paràgraf: “[...] Pero no todas las preguntas fueron cómodas en el auditorio al que asistieron muchos simpatizantes del PSC y entidades amigas. Un grupo de discapacitados reclamó a la alcaldesa por la supresión de los servicios de transporte que el ayuntamiento mantenía para este colectivo hasta el 26 de enero. Dos representantes del colectivo mostraron su malestar por la cancelación repentina del servicio y acusaron a la alcaldesa de tener poca sensibilidad. «Cuando se gestiona, se cometen errores. Y este ha sido un error de gestión que asumo como máxima responsable del ayuntamiento. Pero puedo anunciar que mañana [hoy] el servicio quedará restablecido», respondió la alcaldesa.”

Aquest és un bon exemple de la feina que fem des d’ECOM i de la feina que farem si aconseguim la majoria a l’IMD. Sense majories serà difícil desencallar temes, així s’ha demostrat en els darrers quatre anys.

No hay comentarios:

Publicar un comentario