15 feb. 2011

ECOM INFORMA ELECCIONS 2011 A L'INSTITUT MUNICIPAL DE PERSONES AMB DISCAPACITAT.

LA CANDIDATURA ECOM-MARÍA JOSÉ VÁZQUEZ  T'INFORMA DEL PROCEDIMENT QUE S'HA DE SEGUIR PER VOTAR A LES ELECCIONS 2011 A L'IMD.  


L'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMD) de Barcelona ha iniciat el procés de renovació del seu Consell Rector per incorporar-hi deu membres que representen la ciutadania amb discapacitats.

Qui pot votar?

Residents a Barcelona que estiguin afectats per alguna de les següents discapacitats: física, intel•lectual, auditiva, visual i discapacitat per trastorn mental.

Què he de fer per votar?

Si ja sou al registre de l’IMD, rebreu tota la documentació necessària (comprovant d’inscripció, programes dels candidats, paperetes de votació, procediment per votar per correu, etc.) al vostre domicili el mes de febrer de 2011.

Si no sou al registre de l’IMD, no podreu rebre l’esmentada documentació. Si esteu interessats a rebre-la poder votar, cal que us poseu en contacte amb el Servei d’Atenció al Públic de l’IMD:

- Presencialment: al c/ València, 344, planta baixa, al matí de dilluns a divendres, de 9 a 14 h, o a la tarda de dilluns a dijous, en hores convingudes.

- Per telèfon: al telèfon 93 413 28 10

Calendari:

● Del 24 de febrer al 25 de març de 2011: termini per votar per correu.
● Dissabte 2 d’abril de 2011, de 10 a 18 h: votació presencial a la seu de l’IMD (c/ València, 344).

 

TU TAMBÉ ETS BARCELONA, NO TE'N QUEDIS AL MARGE! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario